VAAO

25.11.2020

Maskisuositus VAAOon toistaiseksi

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Kuvituskuva maskien ja käsidesin käytöstä.

Koko Pirkanmaan toisen asteen koulutukselle on annettu maskisuositus toistaiseksi. Tämä koskettaa nyt myös meitä. Suosittelemme kaikille kasvomaskin käyttöä, kaikissa kohtaamistilanteissa, toisten ihmisten suojaamiseksi. Opiskelijat saavat tarvittaessa tarkempia ohjeita oman alansa opetushenkilöstöltä.

Opiskelijat hankkivat ja maksavat maskit itse, seuraamme tämän osalta Opetus- ja kulttuuriministeriön ja opetushallituksen ohjeistusta. Omat kotikunnat jakavat maskeja vähävaraisille ja opiskelijat luetaan tähän joukkoon. Valkeakoskelaiset opiskelijat voivat hakea maskit VAAOn terveydenhoitajalta, muut hakevat maskeja oman kotikunnan jakelupisteistä.

Eli – torstaista 26.11. lähtien, käytetään maskia kaikissa kohtaamistilanteissa. Näytetään yhdessä, että olemme VAAOssa vastuullisia maskinkäyttäjiä. Turvataan terveyttä – omaa, kavereiden, perheen, suvun ja työyhteisön. Taklataan koronaa koko porukan voimin.

Lisäksi muistetaan edelleen turvavälit, käsienpesu, hihaan tai kertakäyttönenäliinaan yskiminen ja se, että pienistäkin flunssaoireista lähdetään kohti koronatestiä. Sairaana ei VAAOlle saa tulla.

Saatat kiinnostua myös näistä

Lue kaikki artikkelit

Valkeakosken ammattiopisto, hymyilevä kasvokuva naishenkilöstä.

VAAO

Kirsti Sand – vuoden 2021 VAAOlainen!

Lue artikkeli
Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Henkilö hyppää innoissaan ja huutaa kiitos! Hänellä on päällään keltainen t-paita, siniset farkut ja valkoiset kengät.

VAAO

VAAO kiinnosti yhteishaussa!

Lue artikkeli
Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, vuoden 2022 VAAOlaisiksi valitut Anu Halttunen ja Mikko Siirilä seisovat portaikossa kukkapaketit kädessä ja hymyilevät kameraan.

VAAO

Vuoden VAAOlaiset Anu Halttunen ja Mikko Siirilä

Lue artikkeli

Tilaa VAAOn uutiskirje

Lähetämme viestejä maltillisesti. Emme luovuta sähköpostiosoitteita ulkopuolisille.

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun