VAAO

29.11.2016

Maalari Mari Lappalainen kisaa ammattitaidon EM-mitaleista tällä viikolla!

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Kuvassa kuva SkillsFinland bannerista. Banneri on sävyiltään sininen ja tekstit siinä ovat valkoisella. Teksti: Olemme mukana! ammattitaitomaajoukkue.fi

skills_ammattitaitomaajoukkue_2016_banneri_3_919x416-2

Nuorten ammattitaidon EM-kilpailu EuroSkills alkaa Ruotsin Göteborgissa keskiviikkona. Suomesta osallistuu kisaan 30 oman ammattinsa nuorta huippua, joista yksi on keväällä 2015 maalariksi valmistunut Mari Lappalainen.

Marin syksyyn on kuulunut tiivis harjoittelu ja valmentautuminen, viikonloppuisin VAAOn pintakäsittelyosastolla ovat valot palaneet usein. Mari osallistui jo keväällä 2015 ammattitaidon SM-kisoihin ja nappasi äärimmäisen tiukassa kilpailussa hopeasijan. Nyt tavoitteena on EM-kisamenestys.

Ammattitaidon EM-kilpailu EuroSkills järjestetään Ruotsin Göteborgissa 30.11.–4.12.2016. Siihen osallistuu yli 500 nuorta ammattilaista 28:sta Euroopan maasta. Kilpailu järjestetään joka toinen vuosi jossain päin Eurooppaa. Suomesta osallistuu EuroSkills Gothenburg 2016 -kilpailuun 30 oman ammattinsa nuorta huippua. Jokaisen kilpailulajin suoritus kestää kolme päivää, joiden aikana tehdään lajista riippuen joko useita pieniä tehtäviä tai yksi isompi työ.

Suomen kilpailijoiden sijoituksia eri lajeissa saadaan jännittää sunnuntai-illan palkintojenjakoon saakka. Kilpailijat itsekin saavat vasta tuolloin tietää, mikä heidän sijoituksensa on. Pidämme VAAOssa peukkuja Marille ja koko Suomen kisajoukkueelle!

Seuraa joukkueen kuulumisia, valokuvia ja videoita Suomen ammattitaitomaajoukkueen Facebook-sivulla: https://www.facebook.com/ammattitaitomaajoukkue

 

Saatat kiinnostua myös näistä

Lue kaikki artikkelit

Valkeakosken ammattiopisto, hymyilevä kasvokuva naishenkilöstä.

VAAO

Kirsti Sand – vuoden 2021 VAAOlainen!

Lue artikkeli
Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Henkilö hyppää innoissaan ja huutaa kiitos! Hänellä on päällään keltainen t-paita, siniset farkut ja valkoiset kengät.

VAAO

VAAO kiinnosti yhteishaussa!

Lue artikkeli
Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, vuoden 2022 VAAOlaisiksi valitut Anu Halttunen ja Mikko Siirilä seisovat portaikossa kukkapaketit kädessä ja hymyilevät kameraan.

VAAO

Vuoden VAAOlaiset Anu Halttunen ja Mikko Siirilä

Lue artikkeli

Tilaa VAAOn uutiskirje

Lähetämme viestejä maltillisesti. Emme luovuta sähköpostiosoitteita ulkopuolisille.

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun