VAAO

22.4.2022

Logistiikan merkitys kasvaa yhteiskunnassa -Haluaisitko olla osa toimitusketjua?

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Kuvituskuva. Kuvassa pahvilaatikon päällä on teippirulla.

Logistiikkapalveluiden kysyntä kasvaa jatkuvasti. Logistiikalla on yhä suurempi merkitys teollisuuden ja kaupan aloilla. Jatkuvasti kasvavat ja digitalisoituvat tilaus-toimitusketjut tarvitsevat lisää osaavia tekijöitä. Logistiikka-ala tarjoaa monipuolisia työtehtäviä.

Valkeakosken ammattiopisto toteuttaa yhteistyöyritysten kanssa palvelulogistiikkatyöntekijän työelämälähtöisen koulutuksen. Tavoitteena on, että opiskelija suorittaa Logistiikan perustutkinnon. Koulutus toteutetaan käytännön työtehtävissä logistiikan, teollisuuden ja kaupan alan yrityksissä koulutussopimuksella tai oppisopimuksella. Työpaikalla toteutettavan koulutuksen lisäksi koulutus sisältää lähi- ja etäopiskelua. Lähiopetuksen käytännön harjoittelu toteutetaan työelämälähtöisesti yhteistyöyrityksissämme Lempäälässä, Akaassa ja Valkeakoskella.

Oppisopimus

Opiskelun aloittaminen oppisopimuksella edellyttää, että opiskelijalla on jo alalle soveltuva työpaikka, jossa voi tehdä tutkinnon perusteiden mukaisia työtehtäviä. Opiskelu sisältää käytännön työtehtäviä työpaikalla, joita täydennetään tietopuolisilla opinnoilla oppilaitoksessa. Tietopuolisen opetuksen määrä sovitaan opiskelijakohtaisesti, keskimäärin lähi-/etäopetusta on noin 1–3 päivää kuukaudessa.

Koulutus alkaa 15.8.2022. Koulutukseen hakuaika on 29.5.2022 saakka.
Lisätiedot ja hakeminen >

Saatat kiinnostua myös näistä

Lue kaikki artikkelit

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Henkilö hyppää innoissaan ja huutaa kiitos! Hänellä on päällään keltainen t-paita, siniset farkut ja valkoiset kengät.

VAAO

VAAO kiinnosti yhteishaussa!

Lue artikkeli
Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, kuvakollaasi pintakäsittelyopiskelijoiden työvaiheista Ukraina-talolla.

VAAO

VAAOn tärkeimmät talkoot keväällä 2022

Lue artikkeli
Valkeakosken ammattiopisto, hymyilevä kasvokuva naishenkilöstä.

VAAO

Kirsti Sand – vuoden 2021 VAAOlainen!

Lue artikkeli

Tilaa VAAOn uutiskirje

Lähetämme viestejä maltillisesti. Emme luovuta sähköpostiosoitteita ulkopuolisille.

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun