VAAO

2.6.2017

Lämpimät onnittelut uusille ammattilaisille!

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Viisi valmistunutta opiskelijaa seisoo rivissä. Heillä on käsissään punaiset ruusut. Heillä on päässään valkoiset ylioppilaslakit.

Juhlimme tänään VAAOssa yli 200 uutta ammattilaista. Työelämän edustaja Petri Keski-Korpela (TKM TTT Finland OY) saatteli valmistuvat nuoret matkaan kolmella tärkeällä menestystekijällä. Ammattilaisen tärkeimmät eväät ovat kyky, motivaatio ja asenne. Kyky karttuu kokemuksen myötä, motivaatio ja oikea asenne vievät eteenpäin. Hän kannusti myös valmistuvia nuoria yritteliäisyyteen ja uskomaan omaan osaamiseensa: ”Jos joku sen on aiemmin osannut tehdä – niin sinäkin osaat!”

Me VAAOlaiset luotamme siihen, että jokainen valmistunut nuori löytää oman paikkansa työelämässä. Kolmen vuoden ajan olemme saaneet kulkea samaa matkaa ja nähneet huikean ammatillisen kasvun.

Onnittelemme kaikkia valmistuneita! Kaksoistutkintolaisille onnittelut myös toiseen juhlapäivään lukiolla! Onnittelut 100-vuotiaan Suomen kaikki nuoret – teissä on tulevaisuus!

Saatat kiinnostua myös näistä

Lue kaikki artikkelit

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, vuoden 2022 VAAOlaisiksi valitut Anu Halttunen ja Mikko Siirilä seisovat portaikossa kukkapaketit kädessä ja hymyilevät kameraan.

VAAO

Vuoden VAAOlaiset Anu Halttunen ja Mikko Siirilä

Lue artikkeli
Valkeakosken ammattiopisto, hymyilevä kasvokuva naishenkilöstä.

VAAO

Kirsti Sand – vuoden 2021 VAAOlainen!

Lue artikkeli
Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Henkilö hyppää innoissaan ja huutaa kiitos! Hänellä on päällään keltainen t-paita, siniset farkut ja valkoiset kengät.

VAAO

VAAO kiinnosti yhteishaussa!

Lue artikkeli

Tilaa VAAOn uutiskirje

Lähetämme viestejä maltillisesti. Emme luovuta sähköpostiosoitteita ulkopuolisille.

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun