VAAO

11.3.2016

Kumppanuussopimuksia ammattiosaamisen ylläpitämiseksi kone- ja metallialalla

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Pitkässä pulpettirivissä yhdeksän henkilöä allekirjoittaa papereita.

Valkeakosken ammatti- ja aikuisopisto (VAAO) ja 10 oppilaitoksen toimialueella toimivaa kone- ja metallialan yritystä tiivistävät entisestään yhteistyötä. Ensimmäisenä vaiheena on KOMEklusterin perustaminen ja siihen liittyvän kumppanuussopimuksen tekeminen ja allekirjoittaminen. Sopijaosapuolet sitoutuvat kehittämään yhteistä kumppanuuttaan ja syventämään olemassa olevaa yhteistyötä.

Kumppanuusyritykset ovat: Elecster Oyj, Elemec Oy, Kumera Machinery Oy, Levy- ja teräsrakenne Horsmalahti Oy, SKS Toijala Works Oy, Steel Vision Oy, TKM TTT Finland Oy, UPM Kymmene Oyj, Valmet Technologies Oy ja Viialan teräsrakenne Oy.

Yhteisen tahtotilan osoituksena kumppanuussopimukset allekirjoitettiin perjantaina 11.3.2016 klo 13.00 järjestettävässä tilaisuudessa VAAOn kone- ja metallialan tiloissa.

Kumppanuussopimuksen tarkoituksena on yleisesti kone- ja metallialan vetovoimaisuuden parantamista ja muutenkin oppilaitoksen ja yritysten välisen yhteistyön kehittäminen. Tavoitteena on alan julkisuuskuvan parantaminen imagollisesti ja myös viestiä, että alalla tarvitaan osaajia myös tulevaisuudessa.

Yrityskohtaisesti sopimuksen tarkoituksena on VAAOn koulutus- ja asiantuntijaosaamisen ja yritysten tarpeisiin perustuvan kumppanuuden kehittäminen sekä yhteisten tavoitteiden ja siitä syntyvän lisäarvon saavuttaminen.

Kumppanuussopimuksen sisältönä on mm. työssäoppimisen, erilaisten koulutusten ja alihankintatöiden sekä alan markkinointiyhteistyön lisääminen ja kehittäminen.

Tavoitteena on jatkossa allekirjoittaa kumppanuussopimukset kaikkien yhteistyöyritysten kanssa.

Lisätietoja:
Raimo Alarova
kuntayhtymän johtaja/rehtori
0400 800972
raimo.alarova(at)vaao.fi

IMG_8973IMG_8990

Saatat kiinnostua myös näistä

Lue kaikki artikkelit

Valkeakosken ammattiopisto, hymyilevä kasvokuva naishenkilöstä.

VAAO

Kirsti Sand – vuoden 2021 VAAOlainen!

Lue artikkeli
Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Henkilö hyppää innoissaan ja huutaa kiitos! Hänellä on päällään keltainen t-paita, siniset farkut ja valkoiset kengät.

VAAO

VAAO kiinnosti yhteishaussa!

Lue artikkeli
Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, vuoden 2022 VAAOlaisiksi valitut Anu Halttunen ja Mikko Siirilä seisovat portaikossa kukkapaketit kädessä ja hymyilevät kameraan.

VAAO

Vuoden VAAOlaiset Anu Halttunen ja Mikko Siirilä

Lue artikkeli

Tilaa VAAOn uutiskirje

Lähetämme viestejä maltillisesti. Emme luovuta sähköpostiosoitteita ulkopuolisille.

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun