Koulutushaku:
Kosmetiikkaneuvoja

Oletko kiinnostunut kauneudenhoidosta, ehostuksesta ja myyntityöstä? Tule opiskelemaan kosmetiikkaneuvojaksi VAAOon ja opit näitä taitoja. Pääset opinnoissasi perehtymään mm. ihon- ja kauneudenhoitoon sekä alan myyntityöhön.

Koulutuksen tavoite

Kosmetiikkaneuvojat  ja kosmetologit suunnittelevat ja toteuttavat erilaisia hyvää oloa, terveyttä ja kauneutta tuottavia hoitoja. He hoitavat asiakkaiden ihoa, opastavat itsehoidossa, ehostavat ja opastavat henkilökohtaisen tyylin ja ehostustavan löytämisessä. Tuotteiden ja palveluiden myyni on merkittävä osa työtä. Kosmetiikkaneuvojia ja Kosmetologeja työskentelee myös erilaisissa maahantuonti- ja myynti, konsultointi- ja koulutustehtävissä sekä viihde- ja media-aloilla.

Jatko-opintomahdollisuudet

Osaamisalan sisältö

Opiskelussa pääpaino on erilaisten käsittelyiden käytännön harjoittelussa. Tärkeä osa oppimista on osata asettua asiakkaan asemaan olemalla itse harjoitusasiakkaana kaikissa erilaisissa ihon ja hiusten käsittelyissä. VAAOssa toimii oma parturi-kampaamo ja kauneushoitola, joissa pääsee jo opiskeluaikana tekemään asiakastöitä. Koulutuksen aikana saa vahvan asiakaspalvelukokemuksen, josta on hyötyä millä alalla tahansa.

Tutkintoon kuuluva työpaikalla oppiminen tehdään koulutussopimuksella tai oppisopimuksella alan yrityksissä.

Opiskelijalle laaditaan opintojen alkaessa henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jonka mukaisesti hänen opintonsa etenevät.

Hius- ja kauneudenhoitoalan e-perusteet (1.8.2018)

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto, Kosmetiikkaneuvoja

Hius‐ ja kauneudenhoidon neuvonnan osaamisala

Hae koulutukseen

Yhteishaku

Seuraava yhteishaku on helmi-maaliskuun 2019 vaihteessa.

Jatkuva haku

Jos sinulla on tiedossasi soveltuva työpaikka, hakeudu oppisopimuskoulutukseen.

Oppisopimus

Lisätiedot

koulutuspäällikkö
Maarit Metsäsalo
puh. 044 9060 295
maarit.metsasalo(at)vaao.fi

Koulutusneuvonta
puh. (03) 574 2314

VIISI hyvää syytä opiskella VAAOssa

Tulokset

Vuonna 2016 tehdyssä vertailussa VAAO oli sarjassaan, suuret monialaiset oppilaitokset, Pirkanmaan paras ja koko maan 13. paras!

Ilmapiiri

VAAO sykkii elämää, innostusta ja tekemisen tahtoa.

Kaikki lähellä

Kaverit, kaupungit, koulut, opinnot ja muu keskeinen.

Tuntuma työelämään

Hyvät verkostot työelämään luodaan jo opiskeluaikana. VAAOn kautta löydät hyvät työssäoppimispaikat ja työpaikoilla näet alan uusimmat kuviot.

Hyvät tilat

Ajanmukaisissa oppimisympäristöissä ja aidoissa työtilanteissa opiskelu sujuu.