Koulutushaku:
Työturvallisuuskorttikoulutus ja -tutkinto VERKKOKURSSI

Kurssin toteutus

  • Tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen, jossa on kamera ja mikrofoni. Saman yhteyden takana ei voi olla useampi henkilö.
  • Kurssikutsun yhteydessä toimitetaan linkki, josta pääset liittymään kurssille.
  • Kurssi toteutetaan Teams- työkalulla. Lataa ja asenna sovellus ennen koulutusta osoitteesta: https://products.office.com/fi-fi/microsoft-teams/download-app
  • Osallistujan henkilöllisyys varmennetaan koulutuksen alussa esittämällä videokuvassa kouluttajalle henkilöllisyystodistus.
  • Tentti suoritetaan koulutuksen päätteeksi sähköisesti Microsoft Forms -sovelluksella.

Kohderyhmä

Työturvallisuuskortti on kehitetty yhteisten työpaikkojen työturvallisuuden parantamiseksi. Työturvallisuuskortin käyttöönotto on vapaaehtoista, mutta useat tilaajayritykset edellyttävät alihankkijoidensa työntekijöiltä työturvallisuuskortin.

Sisältö

Työturvallisuuskorttikoulutuksen suorittaneella on perusvalmiudet omaksua työpaikka- ja työtehtäväkohtainen perehdyttäminen, perustiedot työympäristön vaarojen tunnistamiseen sekä tiedot työsuojelun yleisistä periaatteista ja yhteistoiminnasta yhteisellä työpaikalla.

Koulutuksen hyväksyttävästä suorittamisesta myönnetään Työturvallisuuskortti, joka on voimassa viisi vuotta.

Opiskelijamäärä

Minimi viisi, max. 30 hlöä.

Koulutuksen hinta

Hinta 111,6 € (sis. alv 24 %). Koulutuksen hintaan sisältyy materiaali ja opetus. VAAOn opiskelijoille sekä lukion ja HAMKn opiskelijoille Valkeakoski-campuksella kortti/tutkintomaksu on 20 €. Koulutus on oltava maksettuna ennen koulutuksen alkua
tilille FI22 5494 0920 1777 65 VAAOkoulutus Oy. Tilille maksettaessa viestiosaan tulee merkintä osallistujan ja koulutuksen nimi, oma oppilaitos sekä opiskeluala. Jos koulutuksen maksajana on yritys, laskutetaan yritystä koulutuksen päätyttyä.

Ilmoittautumisaika

Koulutukseen hakeudutaan viimeistään viikko ennen koulutuksen alkamista. Peruutuspaikkoja täynnä oleviin koulutuksiin voi kysyä koulutusneuvonnasta.

Huomioitavaa

Koulutuksen kesto on 8 h.

Koulutuspaikka

Webinaari, verkkokurssi.

 

Lisätietoa

koulutuspäällikkö Ville Järvinen
puh.044 706 1143
ville.jarvinen(at)vaao.fi

Hyviä syitä opiskella VAAOssa

Ilmapiiri

VAAO sykkii elämää, innostusta ja tekemisen tahtoa.

Kaikki lähellä

Kaverit, kaupungit, koulut, opinnot ja muu keskeinen.

Tuntuma työelämään

Hyvät verkostot työelämään luodaan jo opiskeluaikana. VAAOn kautta löydät hyvät työssäoppimispaikat ja työpaikoilla näet alan uusimmat kuviot.

Hyvät tilat

Ajanmukaisissa oppimisympäristöissä ja aidoissa työtilanteissa opiskelu sujuu.