Koulutushaku:
Sihteerin ammattitutkinto, terveydenhuollon sihteeri

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu henkilölle, jolla on merkonomin tutkinto tai muu kaupallisen alan tai lähihoitajakoulutus tai jolla on työkokemusta sihteerin tai assistentin tehtävissä ja halua päivittää osaamista.

Tavoite

Valmistavan koulutuksen Sihteerinä toimiminen-osa sisältää mm. monipuolista toimisto-ohjelmien hallintaa, asiakirjojen tuottamista, kokouksissa ja neuvotteluissa toimimista sekä tilausten ja hankintojen tekemistä.

Valmistavan koulutuksen Terveydenhuollon sihteerinä toiminen-osa on suunnattu lähinnä terveysalan toimistotehtäviin, opiskelija perehtyy terveysalan erityispiirteisiin, lääketieteelliseen ammattisanastoon, anatomian – ja fysiologian perusteisiin, yleisempiin tutkimustoimenpiteisiin sekä tavallisimpiin laboratorio- ja röntgentutkimuksiin. Tavoitteena on, että koulutuksen suorittaja pystyy työskentelemään esim. sihteerinä terveydenhuollon organisaatiossa.

Linkki tutkinnon perusteisiin

Opetusjärjestelyt

Koulutus toteutetaan opiskelijan henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti monimuotokoulutuksena. Koulutuksen kokonaiskesto on 40 viikkoa.

Monimuotokoulutus tarkoittaa lähi-, etä- ja verkko-opetusta, ohjattuja harjoituksia, itsenäistä työskentelyä sekä työssäoppimista. Koulutus toteutetaan siten, että lähiopetusta on 3 pv/vko (ma-ke) ja etäopetusta 1 pv/vko (to). Työssäoppiminen tapahtuu työpaikan työaikoja noudattaen. Opiskelu vaatii oma-aloitteisuutta ja itseohjautuvuutta. Jos tutkinnon suorittajalla on jo tutkintoon vaadittava osaaminen, hänet voidaan ohjata suoraan näyttöihin.

Loma-ajat:
26.2. – 2.3.2018 (vko 9) talviloma
21.6. – 10.8.2018 kesäloma
15. – 19.10.2018 (vko 42) syysloma

Toteutus/sisältö

  • Sihteerinä toimiminen
  • Terveydenhuollon sihteerinä toimiminen

Opiskelupaikkoja

18

Hinta

Opiskelumaksu 410 €/ koko tutkinto, 200 € /tutkinnon osa. Opiskelumaksusta maksetaan puolet ennen koulutuksen alkua. Opiskelumaksua ei palauteta tai hyvitetä, mikäli koulutus keskeytyy.

Hakuaika

Koulutukseen voi hakeutua non-stop / jatkuva haku. 20.11.2017 mennessä saapuneet hakemukset voidaan huomioida opiskelijavalinnoissa 8.1.2018 alkavaan koulutukseen.

Koulutusmuoto

Omaehtoinen koulutus /Oppisopimuskoulutus

Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena. Opiskelijalla tulee olla koulutuksen aikana soveltuva alan työpaikka ja työnantaja, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus.

Opiskelumuoto

Päivä/monimuotokoulutus

Koulutuspaikka

Valkeakosken ammatti- ja aikuisopisto, Väinölä-rakennus, Vanhankyläntie 2, 37630 Valkeakoski

Alkavat koulutukset

8.1.-13.12.2018

Menossa olevat koulutukset

3.4.2017 – 27.4.2018

Lisätietoa

kouluttaja Mervi Pulkkinen
puh. 044 706 1246
mervi.pulkkinen(at)vaao.fi

Koulutusneuvonta (03) 574 2314

Print Friendly
JaaShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

VIISI hyvää syytä opiskella VAAOssa

Tulokset

Vuonna 2016 tehdyssä vertailussa VAAO oli sarjassaan, suuret monialaiset oppilaitokset, Pirkanmaan paras ja koko maan 13. paras!!

Ilmapiiri

VAAO sykkii elämää, innostusta ja tekemisen tahtoa.

Kaikki lähellä

Kaverit, kaupungit, koulut, opinnot ja muu keskeinen.

Tuntuma työelämään

Hyvät verkostot työelämään luodaan jo opiskeluaikana. VAAOn kautta löydät hyvät työssäoppimispaikat ja työpaikoilla näet alan uusimmat kuviot.

Hyvät tilat

Ajanmukaisissa oppimisympäristöissä ja aidoissa työtilanteissa opiskelu sujuu.