Liiketoiminnan ammattitutkinto, visualisti

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu liiketoiminnan, sisustusalan tai taideteollisuusalan perus- tai ammattitutkinnon tai yo-tutkinnon suorittaneelle tai jolla on työkokemusta asiakaspalvelun, myynnin, markkinoinnin, sisustus- tai visuaalisen suunnittelun tehtävistä. Koulutuksella voi päivittää omaa digitaalista osaamista.

Tavoite

Koulutuksesta valmistunut voi toimia esimerkiksi myyjä-somistajana, visualistina myymälöissä ja tapahtumissa, yrityksen somevelhona ja verkkokaupan visuaalisen ilmeen toteuttajana.

Liiketoiminnan ammattitutkinnon e-Perusteet

Toteutus/sisältö

Pakollinen tutkinnon osa

  • Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen 30 osp

Valinnaiset tutkinnon osat

  • Markkinointiviestinnän toimeksianto 60 osp
  • Tilan ja esillepanon visuaalinen suunnittelu ja toteutus 60 osp

Koulutuksen sisältöön kuuluu teknistä ja 3d piirtämistä, värioppia ja sommittelun perusteita, tilasuunnittelua, valokuvausta ja kuvankäsittelyä, esillepanon toteuttamista sekä liiketoiminnan perusteita. Koulutuksessa painotus on digitaalisissa kanavissa ja työkaluissa. Koulutuksessa opetellaan käyttämään esim. SketchUp-, Photoshop- ja InDesign-ohjelmia.
Koulutus antaa kattavat valmiudet visuaaliseen markkinoinnin tehtäviin ja koulutus soveltuu hyvin täydennyskoulutukseksi kaupan alan tehtävissä työskenteleville.

Koulutuksen kesto 1,5 vuotta. Koulutus on monimuoto opiskelua, sisältää lähi- ja verkko-opetusta sekä itsenäistä opiskelua. Opiskelu on päätoimista opiskelua mutta voi suorittaa työnohessa tai oppisopimuksella. Jokaiselle opiskelijalle tehdään oma opintopolku tarpeiden osaamisen pohjalta.

Hinta

Opiskelumaksu 410 €. Muut kustannukset: SketchUp-ohjelmalisenssi noin 64€. Tosite maksusuorituksesta esitetään opettajalle opintojen alkaessa. Opiskelumaksua ei palauteta tai hyvitetä, mikäli koulutus keskeytyy. Oppisopimusopiskelijalta ei peritä opiskelumaksua.

 

Jatkuva haku

Hae jatkuvassa haussa

Jos sinulla on tiedossasi soveltuva työpaikka, hakeudu oppisopimuskoulutukseen.

Oppisopimus

Lisätietoa

opettaja
Sanna Toijala
puh. 044 706 1235
sanna.toijala(at)vaao.fi

toimialapäällikkö
Hyvinvointi ja liiketoiminta
Mikko Siirilä
puh. 044 906 0305
mikko.siirila(at)vaao.fi