VAAO

11.5.2017

Kiinteistönhoitajan, Myynnin ammattitutkinnon ja Isännöinnin ammattitutkinnon koulutuksiin hakuaikaa!

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Kuva on otettu alhaalta päin. Kuvassa näemme henkilön, jolla on punertavat hiukset ja hän seisoo kerrostalon edessä.

Seuraaviin syksyllä alkaviin koulutuksiin on vielä hakuaika menossa.

Kiinteistöpalvelujen perustutkinto, kiinteistönhoitaja, erilaisista kiinteistöjen hoito- ja huoltotehtävistä kiinnostuneille henkilöille.
Hakuaikaa 31.5. 2017 saakka.

Myynnin ammattitutkinto asiakaspalveluhenkisille myyntialasta kiinnostuneille henkilöille ja/tai kaupan alan työnhakijoille, jotka haluavat ajantasaistaa tai täydentää myyntialan osaamistaan.
Hakuaikaa 31.5.2017 saakka.

Isännöinnin ammattitutkinto alalle tuleville sekä jo alalla toimiville isännöitsijöille, kiinteistöpäälliköille, kiinteistösihteereille tai kiinteistöalan kirjanpitäjille.
Hakuaikaa 2.6.2017 saakka.

Koulutusesitteistä löydät lisätiedot sekä ohjeet hakeutumiseen. Koulutusesitteen oikeassa reunassa on hakumenettelyn ja opiskelijavalinnan aikataulu sekä vastuukouluttajan yhteystiedot. Voit ottaa yhteyttä myös Koulutusneuvontaan (03) 574 2314

Saatat kiinnostua myös näistä

Lue kaikki artikkelit

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Henkilö hyppää innoissaan ja huutaa kiitos! Hänellä on päällään keltainen t-paita, siniset farkut ja valkoiset kengät.

VAAO

VAAO kiinnosti yhteishaussa!

Lue artikkeli
Valkeakosken ammattiopisto, hymyilevä kasvokuva naishenkilöstä.

VAAO

Kirsti Sand – vuoden 2021 VAAOlainen!

Lue artikkeli
Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, vuoden 2022 VAAOlaisiksi valitut Anu Halttunen ja Mikko Siirilä seisovat portaikossa kukkapaketit kädessä ja hymyilevät kameraan.

VAAO

Vuoden VAAOlaiset Anu Halttunen ja Mikko Siirilä

Lue artikkeli

Tilaa VAAOn uutiskirje

Lähetämme viestejä maltillisesti. Emme luovuta sähköpostiosoitteita ulkopuolisille.

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun