VAAO

27.5.2016

Kansainvälinen viikko huipentui Visavuoren tunnelmiin

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Henkilö istuu jakkaralla ja hymyilee. Hän katsoo pois päin kamerasta ja hänellä on käsilaukku sylissään.

Espanjalaiset ERASMUS + -opettajat ovat tällä viikolla tutustuneet ammattilliseen koulutukseen VAAOssa. Opettajat Palma Bautista ja Mari Carmen Barba  espanjalaisesta IES Gerena-koulusta ovat perehtyneet opetukseen, tavanneet opiskelijoita ja opettajia sekä vierailleet Tietotien lukiolla. ”Everybody wants to come here in Finland”, Palma Bautista kertoi. Opiskelu Suomessa on joustavampaa kuin Espanjassa. Hän kertoi myös vaikuttuneensa siitä, että opiskelijamme tekevät oikeita työelämäprojekteja yritysten kanssa.

Espanjalaisten vierailu on osa ERASMUS + -yhteistyötä. VAAOsta vierailtiin heidän koulullaan aiemmin keväällä. Myös VAAOlaisilla oli mielenkiintoinen vierailu.

Perjantaina kävimme heidän kanssaan tutustumassa Visavuoren museoon. Saimme rautaisannoksen kulttuuritietoutta ja vieraamme pääsivät koeistumaan saman tuolin, missä muun muassa Svinhufvud ja Mannerheim ovat istuneet kuvanveistäjä Emil Wikströmin mallina.

Thank you for your visiting Palma and Mari Carmen!

Saatat kiinnostua myös näistä

Lue kaikki artikkelit

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, vuoden 2022 VAAOlaisiksi valitut Anu Halttunen ja Mikko Siirilä seisovat portaikossa kukkapaketit kädessä ja hymyilevät kameraan.

VAAO

Vuoden VAAOlaiset Anu Halttunen ja Mikko Siirilä

Lue artikkeli Vuoden VAAOlaiset Anu Halttunen ja Mikko Siirilä
Valkeakosken ammattiopisto, hymyilevä kasvokuva naishenkilöstä.

VAAO

Kirsti Sand – vuoden 2021 VAAOlainen!

Lue artikkeli Kirsti Sand – vuoden 2021 VAAOlainen!
Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Henkilö hyppää innoissaan ja huutaa kiitos! Hänellä on päällään keltainen t-paita, siniset farkut ja valkoiset kengät.

VAAO

Tilaa VAAOn uutiskirje

Lähetämme viestejä maltillisesti. Emme luovuta sähköpostiosoitteita ulkopuolisille.

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun