Joulu saa alkaa, joulumarkkinat, Suomen suurin joulunäyteikkuna, Koskikaran joulunavaus

Joulu lähestyy ja tontut alkavat kurkkimaan ikkunoista. Oletko sinä valmis?

Kannattaa olla, koska eräänä marraskuisena aamuna pari vuotta takaperin Tonttu Toljanteri oli ensimmäisellä tarkastuskierroksellaan. Toljanteri näki ikkunasta Leevi nimisen pojan. Leevistä huomasi heti, että hän oli ollut tuhma. Toljanteri tuumi: ”Tämä poika ei kyllä varmasti saa lahjoja tänä vuonna.” Aika kului ja Toljanteri sai kuulla, että Leevi on parantamassa tapojaan ja menossa joulumarkkinoille. Ehkä Leevillä on sittenkin vielä toivoa. Pian 24.11 koitti ja Tonttu Toljanteri näki Leevin ostamassa sukulaisilleen joululahjoja. Hän mietti: ”Voiko tämä olla totta? Ehkä tuo poika ansaitsee sittenkin joululahjansa.” Ja kuukauden kuluttua tämä poika saikin joululahjoja, kiitos joulumarkkinoiden.

Tule sinäkin viettämään kanssamme joulumarkkinoita sekä ostamaan joululahjat hyvissä ajoin ja helpota pukin urakkaa. Markkinat järjestää Hämeen ammattikorkeakoulu ja VAAOn kansainvälisen kaupan merkonomit  24 – 25.11.2017 Torikeskuksessa, Hakalantie 1.

Suomi100- teema jalkautetaan Valkeakoskelle ennennäkemättömällä tavalla!

Suomen suurin joulunäyteikkuna avataan Valkeakoskelle Torikeskukseen lauantaina 25.11.2017 kello 13.00.

Mikä on Suomen suurin joulunäyteikkuna? – Suomen suurin joulunäyteikkuna on Valkeakosken ammatti- ja aikuisopiston eri alojen opiskelijoiden yhteinen projekti. Tämä ainutlaatuinen projekti tuo yhteen niin Valkeakosken kaupungin, paikalliset yrittäjät ja Valkeakosken ammatti- ja aikuisopiston opiskelijat. Joulunäyteikkuna on 23 metriä pitkä, 4 metriä korkea, 1,5 metriä syvä ja pinta-ala n. 120 m2.

Tänä vuonna teemanamme on ”100 vuotta suomalaista joulua” ja olemme mukana Suomi100- virallisessa ohjelmassa: http://suomifinland100.fi/project/suomen-suurin-jouluikkuna/

Tervetuloa paikalle avajaisiin ihastelemaan!

Koskikaran joulunavajaisissa on VAAOn piste. Käy moikkaamassa VAAOn väkeä!

Hyvää joulunavaisviikonloppua!