Huikeaa olla mukana Valkeakosken talonäyttelyssä!

VAAOn opiskelijat ja opettajat ovat tehneet melkoisen ponnistuksen vuodessa. Valkeakosken kaupunki pyysi meidät viime keväänä mukaan pientalonäyttelyyn. VAAO rakensi opiskelijatyönä Valkeakoski-talon (kohde 11), jonka on suunnitellut Arkkitehtitoimisto Severi Blomstedt. Opiskelijat ja opettajat saivat aikaiseksi upean kohteen, joka on kiinnostanut näyttelyvieraita erityisen paljon. Länsi-Lintulan Talonäyttely päättyy 13.8. Vielä ehtii poiketa paikalla!

VAAOn rakentaman talon huoneistoala on 79 neliötä, jossa on kaksi makuuhuonetta, tupakeittiö, sauna, kylppäri ja kodinhoitohuone. Hienon tutustumismatkan trendikkääseen Valkeakoski-taloon voit tehdä esimerkiksi  http://zubiscorner.blogspot.fi/ -blogissa.

Valkeakoski-talon rakentamisaikataulu oli oppilaitokselle tiukka, mutta kun yhdessä tehtiin, niin hyvä tuli. Rakentamiseen ovat osallistuneet rakennus-, pintakäsittely-, talotekniikan-, sähkö-, kone- ja tuotantotekniikan sekä kiinteistöpalvelualan opiskelijat ja opettajat. Liiketalouden ja kaupan alan opiskelijat ja opettajat ovat hoitaneet markkinointiin liittyviä tehtäviä. Sokerina pohjalla ovat sitten vielä meidän sisustusalan opiskelijat opettajineen, jotka ovat vastanneet siitä, miltä talossa tällä hetkellä näyttää. Ja siellähän näyttää hyvältä! Opiskelijoille tämä on ollut mielettömän hyvä oppimisympäristö sekä oman alan, että työelämässä vaadittavien yhteistyötaitojen näkökulmasta.

Kannattaa käydä tutustumassa erilaiseen talonäyttelyyn. Alue on kiva ja kaikki talot erilaisia oivalluksia täynnä.

Pieniä makupaloja näyttelystä  https://www.stara.fi/2017/08/06/valkeakosken-talonayttelyssa-ideoita-ja-ajatuksia/

Lisäksi voit poimia myös 7 hauskaa sisustusideaa http://www.iltalehti.fi/sisustus/201708102200317957_sz.shtml