VAAO

11.8.2020

Henkilöstöpäivä live-lähetyksenä!

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Kuvassa Raimo Alarova puhuu kameralle.

Valkeakosken ammattiopistossa on reagoitu koronaan monin eri tavoin pitkin kevättä ja kesää. Uusimpana vetona oli 7.8.2020 pidetty henkilöstöpäivä, joka perinteisen kokoontumisen sijaan järjestettiin live-lähetyksenä kuin uutisissa konsanaan. Näin henkilöstö pystyi jakaantumaan väljästi pitkin VAAOn aluetta korona-ajalle tuttuun tapaan.

Kokonaisuutta johdattelivat juontaja Tuuli Elina Ruuskanen Maikki Crew’sta ja tuottajan tehtäviin hypännyt VAAOn järjestelmäasiantuntija Anu Halttunen. Haastateltavina oli ulkopuolisia asiantuntijoita sekä VAAOn johtoa kuntayhtymäjohtaja/rehtorin Raimo Alarovan ja talous- ja hallintojohtaja Jari Sisson voimin. Rakentamishankkeiden etenemistä oli avaamassa Sari Sateila Sateila Oy:stä. Henkilöstölle syksyllä alkavasta kiusaamisen nollatoleranssi -koulutuksesta oli kertomassa Antti Soikkanen Työterveyslaitokselta. Kaikkien huulilla olevaan koronaan liittyvää ajankohtaista tietoa oli puolestaan välittämässä Annimari Hukkanen Suomen Terveystalo Oy:stä. Näin katettiin kaikki merkittävimmän henkilöstöä koskevat ajankohtaiset asiat perin pohjin, mutta keveällä tyylillä.

Ja tokihan väliin mahtuivat myös taukojumppa ja oikein maittavat tarjoilut Mallas-Pidot Oy:n loihtimina.

Päivän yksi teemoista oli Teamsin lanseeraaminen sisäisen viestinnän ensisijaiseksi kanavaksi, mitä verkon välityksellä pohjustamassa oli Heidi Selkäinaho Somepoint Oy:stä. Henkilöstö otti koppia uudesta haasteesta hyvässä hengessä, ja päivän tunnelmia ladattiinkin kanaville runsain mitoin. Teamsin käyttöönottoa juhlistettiin myös muun muassa Teams-logoilla varustetuin leivoksin. Käytännön tasolla Teamsin käyttöönottoa on tovi jo tehtykin, mutta alkusyksyn aikana varmistetaan sen laaja käyttö koko organisaation voimin.

Live-lähetys on järjestyksessään ensimmäinen VAAOssa. Vaikka oppimiskäyrääkin oli, päivä sujui siinä määrin myötätuulessa, että vastaava toteutus muussakin tiedottamisessa on todennäköisesti tullut jäädäkseen.

Raimo Alarova kertomassa ajankohtaisia asioita. Kuva: Janne Hietanummi
Tyylikkään livelähetyksen taustalla on paljon johtoja, laitteita ja toimijoita. Kuvassa Tuuli Elina Ruuskanen haastattelee Annimari Hukkasta ja Anu Halttunen ohjaa livenäkymää. Stagen rakentamisessa puolestaan talous- ja hallintojohtaja Jari Sissolla oli näppinsä vahvasti pelissä. Kuva: Janne Hietanummi
Pekka Keränen ja Heidi Vikstedt taukojumppaa pitämässä. Kuva: Janne Hietanummi
Taukojumpassa riitti variaatioita, ja sosiaali- ja terveysalan Paula Laurila oli varmasti notkeimmasta päästä. Taustalla Heidi Selkäinaho Somepoint Oy:stä valmistautuu kertomaan Teamsin eduista. Kuva: Jenni Lamminmäki

Saatat kiinnostua myös näistä

Lue kaikki artikkelit

Valkeakosken ammattiopisto, hymyilevä kasvokuva naishenkilöstä.

VAAO

Kirsti Sand – vuoden 2021 VAAOlainen!

Lue artikkeli
Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Henkilö hyppää innoissaan ja huutaa kiitos! Hänellä on päällään keltainen t-paita, siniset farkut ja valkoiset kengät.

VAAO

VAAO kiinnosti yhteishaussa!

Lue artikkeli
Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, vuoden 2022 VAAOlaisiksi valitut Anu Halttunen ja Mikko Siirilä seisovat portaikossa kukkapaketit kädessä ja hymyilevät kameraan.

VAAO

Vuoden VAAOlaiset Anu Halttunen ja Mikko Siirilä

Lue artikkeli

Tilaa VAAOn uutiskirje

Lähetämme viestejä maltillisesti. Emme luovuta sähköpostiosoitteita ulkopuolisille.

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun