Suorahaku -Plan B

Jäitkö yhteishaussa ilman opiskelupaikkaa? Tie ei ole vielä pystyssä.

Voit hakea vapaiksi jääneitä opiskelupaikkoja suoraan VAAOsta myös varsinaisten hakuaikojen ulkopuolella. Voit hakea suorahaussa myös, jos sinulla on toisen asteen tutkinto (ammatillinen tai lukio) tai opintosi ovat jääneet kesken. Jos hakemus jäi kokonaan yhteishaussa täyttämättä, voit vielä hakea opiskelupaikkaa suorahaulla oppilaitokseen.

Etusijalla ovat yhteishaussa hakeneet opiskelijat, mutta mikäli opiskelupaikkoja jää vapaiksi, otamme sinuun yhteyttä. Opiskelijaksi ottamisesta päätetään oppilaitoksessa.

Lisätietoja tilanteesta antavat opinto-ohjaajat ja osaamisalojen koulutuspäälliköt.

Jos kiinnostuit, hakeudu koulutukseen! Suorahaku-lomakkeen löydät täältä.

Lomakkeella voit hakea myös silloin, jos sinulla on keskeneräisiä opintoja ja haluat uuden startin opintielle. Hakemukset liitteineen toimitetaan osoitteeseen: Valkeakosken ammatti- ja aikuisopisto, opintotoimisto, PL 119, 37601 Valkeakoski

Onpa sinulla sitten taskussa peruskoulun tai lukion päättötodistus tai ammatillinen tutkintotodistus, hakeudu koulutukseen. Toisen ammatillisen tutkinnon tai ylioppilastutkinnon suorittaneiden hakijoiden kannattaa katsoa myös jatkuvan haun koulutustarjonta.

 

 

Print Friendly
JaaShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

VIISI hyvää syytä opiskella VAAOssa

Tulokset

Vuonna 2016 tehdyssä vertailussa VAAO oli sarjassaan, suuret monialaiset oppilaitokset, Pirkanmaan paras ja koko maan 13. paras!

Ilmapiiri

VAAO sykkii elämää, innostusta ja tekemisen tahtoa.

Kaikki lähellä

Kaverit, kaupungit, koulut, opinnot ja muu keskeinen.

Tuntuma työelämään

Hyvät verkostot työelämään luodaan jo opiskeluaikana. VAAOn kautta löydät hyvät työssäoppimispaikat ja työpaikoilla näet alan uusimmat kuviot.

Hyvät tilat

Ajanmukaisissa oppimisympäristöissä ja aidoissa työtilanteissa opiskelu sujuu.