VAAO

24.5.2016

Eskelisiä, Haapamäkiä ja Laaksosia tarvitaan!

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Oppilas hymyilee mitali kaulassaan kameralle. Hänellä on toisessa kädessä kukkakimppu ja toisessa kädessään kunniakirja.

Nikals ja mitalikahvit

Mikä kevät! VAAOssa on jännitetty taitajakisoja sekä seurattu tiiviisti myös jääkiekon MM-kisoja ja Patrik Laineen hurjaa osaamista. VAAOn opiskelija, Niklas Eskelinen mittasi omaa osaamistaan Taitaja2016-tapahtuman asiakaspalvelu- ja myyntilajissa. Hopeaa tuli! Niklaksen mitalikahveilla oli tänään mukava tunnelma. Niklaksella on jo merkonomin paperit taskussa ja työtarjouksia ilmoilla. Hopeamitalisti myhäili iloisena, kun Skills-koordinaattori palasi puheessaan kisapäiviin ja -tehtäviin. Jokainen taitajavuosi on erilainen, yhteistä kaikille kisoille on se, että niistä jää ainutlaatuiset muistot koko joukkeelle – sekä opiskelijoille että valmennus- ja huoltojoukoille.

VAAO on täynnä mielettömän hyviä opiskelijoita, joiden osaaminen on jo nyt huippuluokkaa. Osa heistä heittäytyy taitajapolulle ja haastaa itsensä ammattitaidon suomenmestaruuskisoissa. Tänä vuonna Niklas Eskelinen, Joel Haapamäki ja Jere Laaksonen – VAAOn oma Puljujärvi-Aho-Laine-ketju kisasi muiden oppilaitosten kilpailijoiden kanssa. Kaikki kahdeksan Suomen parhaan joukossa. Ensi vuonna Taitaja2017-tapahtumassa on uusi ketju kisaamassa. Suomen nuorissa on tulevaisuus ja heitä on ilo kannustaa kohti omia tavoitteitaan!

niken kakkukahvitJere ja joel 1

Saatat kiinnostua myös näistä

Lue kaikki artikkelit

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Henkilö hyppää innoissaan ja huutaa kiitos! Hänellä on päällään keltainen t-paita, siniset farkut ja valkoiset kengät.

VAAO

VAAO kiinnosti yhteishaussa!

Lue artikkeli
Valkeakosken ammattiopisto, hymyilevä kasvokuva naishenkilöstä.

VAAO

Kirsti Sand – vuoden 2021 VAAOlainen!

Lue artikkeli
Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, vuoden 2022 VAAOlaisiksi valitut Anu Halttunen ja Mikko Siirilä seisovat portaikossa kukkapaketit kädessä ja hymyilevät kameraan.

VAAO

Vuoden VAAOlaiset Anu Halttunen ja Mikko Siirilä

Lue artikkeli

Tilaa VAAOn uutiskirje

Lähetämme viestejä maltillisesti. Emme luovuta sähköpostiosoitteita ulkopuolisille.

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun