VAAO

8.2.2018

Eija Hirvimäki palkittiin Suomen Valkoisen Ruusun ritarikunnan 1. luokan mitalilla

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Kuvassa Eija Hirvimäki katsoo kameraan. Hänellä on vaaleat hiukset, tummat vaatteet ja silmälasit.

Tasavallan Presidentti Sauli Niinistö myönsi Suomen 100-vuotispäivänä valtiollisen kunniamerkin, Suomen Valkoisen Ruusun ritarikunnan 1. luokan mitalin kultaristein, VAAOn tietopalvelupäällikkö Eija Hirvimäelle. Kunniamerkki luovutettiin eilen VAAOn henkilöstön yhteisessä kahvitilaisuudessa.

Eijan ansiot oppilaitoskirjastotoiminnassa hakevat vertaistaan. Eijan johdolla VAAOn kirjasto kehitettiin vahvasti digitalisoituneeksi informaatiokeskukseksi yli vuosikymmen ennen kuin opetusalalla alettiin puhua digiloikasta.

Eija on ollut valtakunnallisesti alusta saakka mukana rakentamassa ja kehittämässä toisen asteen kirjastoalan koulutusta, joka tänäkin päivänä kuuluu VAAOn keihäänkärkiin. Lisäksi Eija on käynyt esittelemässä VAAOn ja ylipäätään Suomen oppilaitoskirjastotoimintaa useissa kansainvälisissä konferensseissa.

Saatat kiinnostua myös näistä

Lue kaikki artikkelit

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Iso punainen ruusu kuvattuna läheltä. Ruusun pinnalla on vesipisaroita ja kuvan tausta on oranssi.

VAAO

Itsenäisyyspäivän kunniamerkkejä juhlitaan myös VAAOssa

Lue artikkeli
Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Henkilö hyppää innoissaan ja huutaa kiitos! Hänellä on päällään keltainen t-paita, siniset farkut ja valkoiset kengät.

VAAO

VAAO kiinnosti yhteishaussa!

Lue artikkeli
Valkeakosken ammattiopisto, hymyilevä kasvokuva naishenkilöstä.

VAAO

Kirsti Sand – vuoden 2021 VAAOlainen!

Lue artikkeli

Tilaa VAAOn uutiskirje

Lähetämme viestejä maltillisesti. Emme luovuta sähköpostiosoitteita ulkopuolisille.

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun