PALVELUT ON SULJETTU TOISTAISEKSI!

 

VAAO PopUp

Myymälä muuttaa muotoaan kausiluontoisesti ja se avattiin joulumyyntiin, mutta vuodenvaihteen jälkeen tila pyöräytetään uuteen uskoon kevään teemat ja juhlat huomioiden. Tällä hetkellä mukana on usean lähialueen pienyrityksen lisäksi nuorten 4H-yritysten tuotteita sekä VAAOn eri alojen valmistamia tuotteita. Myös yläasteen NY-yritykset voivat varata myymälästä myyntitilaa itselleen.

Joustavat tilaratkaisut tarjoavat myös muille VAAOn aloille erinomaisen mahdollisuuden järjestää erilaisia teemapäiviä keskellä kaupunkia. PopUp ei siis ole pelkästään myymälä, vaan toukokuun loppuun asti avoinna olevassa tilassa on tarkoitus järjestää monenlaisia eri alojen toimintaan liittyviä tapahtumia. Toivomme myös yrityksien ja muiden yhteistyötahojen löytävän paikan ja olevan yhteydessä erilaisen yhteistyön ideoimiseksi.

Mikäli opiskelu VAAOssa kiinnostaa, saa PopUpista helposti tietoa ja ohjausta ammattiopiston tarjoamista vaihtoehdoista vaikkapa kauppareissun yhteydessä. VAAO PopUp sijaitsee apteekin entisissä tiloissa osoitteessa Kauppatori 5, Citymarkettia vastapäätä.

Tervetuloa VAAO PopUpin asiakkaaksi!

Tilavaraukset:

lehtori Petri Kautto, petri.kautto(a)vaao.fi / 044 706 1076

opettaja Pipsa Holma, pipsa.holma(a)vaao.fi/ 044 706 1272