Kauneushoitola Wellness
Hinnasto

Ajanvaraus p. 044 706 1130

hinnastot sisältävät 24% alv.

Kasvohoidot

Peruskasvohoito 33 €

Kasvojen raikastus ihon tarpeiden mukaan. Alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, tarvittaessa mekaaninen puhdistus, hieronta, naamio ja kevyt suojaava ehostus.

Ihonpuhdistus (ei sisällä hierontaa) 25 €

Kasvojen peruspuhdistus. Alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, mekaaninen puhdistus ja naamio.

Erikoiskasvohoidot

Timanttihionta 40 €

Timanttinen kirkastus ihon tarpeiden mukaan tehden ihosta samettisen pehmeän. Timanttihiontaan voidaan yhdistää mekaaninen puhdistus ja hieronta. Hoidon päätteeksi sopii  kevyt suojaava ehostus.

Timanttihionta erikoisnaamiolla 45 €

Ultraäänihoito 40 €

Syvävaikutteinen puhdistus ja tehohoito ihollesi. Sopii hyvin myös herkälle iholle. Ultraäänihoitoon voidaan yhdistää mekaninen puhdistus ja hieronta. Hoidon päätteeksi sopii kevyt suojaava ehostus.

Ultraäänihoito erikoisnaamiolla 45 €

Kasvohoito erikoishoitotuotteilla 45 €

Tuotteilla tehtävät räätälöidyt kasvohoidot juuri ihosi tarpeiden mukaan. Tarvitsee ihosi sitten kosteutusta tai kiinteytystä, nämä erikoishoitotuotteet hoitavat tehokkaasti tehden ihostasi kuulaan ja hyväkuntoisen.

RF-hoito erikoisnaamiolla 45 €

Tehokas ihon kiinteyttäjä ja kirkastaja. Hoidossa nostetaan ihon omaa lämpötilaa radiofrekvenssilaitteella, saaden aikaiseksi upeita tuloksia jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Lopuksi iholle levitetään hemmotteleva erikoisnaamio.

Ripset & kulmat & ehostus

Ehostus 13 €

Ripsien + kulmien kestovärjäys (sis. kulmien siistimisen) 13€

Ripsien kestovärjäys 10 €

Kulmien kestovärjäys (sis. kulmien siistimisen) 10 €

Kulmien siistiminen/muotoilu 5 €

Kulmien muotoilu vahalla tai sokerilla 8 €

Ripsien kestotaivutus (sis. ripsien värjäyksen) 30 €

Käsille

Käsien hoito 13 €

Käsien ihon hoito, kynsien ja kynsinauhojenhoito, hieronta ja lakkaus.

Käsien spa-hoito 17 €

Hemmotteleva käsien hoito, johon sisältyy käsien kuorinta, naamio sekä kynsien ja kynsinauhojen hoito, hieronta ja lakkaus.

Parafiinikäsittely käsille muun hoidon yhteydessä +5 €

Kestolakkaus käsien kynsille 22 €

Moderni kestolakkaus, jolla saa lakatut kynnet pidemmäksi aikaa.

Käsihoidon yhteydessä kestolakkaus +17 €

Jaloille

Jalkojen hoito 29 €

Hoito aloitetaan lämpimällä kylvyllä, jonka jälkeen hoidetaan kynnet, kynsinauhat ja iho. Paksuuntuneet kynnet ohennetaan tarpeen mukaan, mahdolliset kovettumat ja känsät poistetaan. Rentouttava jalkojen hieronta viimeistelee hoidon.

Jalkojen spa-hoito 33 €

Kokonaisvaltainen hoito toteutetaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Lämpimän jalkakylvyn jälkeen käsitellään kynnet, kynsinauhat ja iho. Mahdolliset kovettumat ja känsät poistetaan sekä paksuuntuneet kynnet ohennetaan. Jalat kuoritaan ja niille levitetään virkistävä ja turvotusta laskeva jalkanaamio. Rentouttava jalkojen hieronta viimeistelee hoidon.

Kestolakkaus varpaankynsille 21 €

Jalkahoiton yhteydessä kestolakkaus +13 €

Karvanpoistot

Vahaus

Vahaus on perinteinen ja tehokas karvanpoisto menetelmä, jossa karvat irtoavat juurineen. Nykyaikaiset ennen ja jälkeen käsittelyn käytettävät hoitotuotteet rauhoittavat ja suojaavat ihoa. Vahauksen tuloksena iho voi pysyä sileänä jopa neljä viikkoa. Säännöllinen ihon kuorinta tai kuivaharjaus sekä kosteusvoiteen käyttö ehkäisevät sisään kasvavien karvojen muodostumista.

Sääret 15 €

Sääret + reidet 25 €

Bikiniraja 13 €

Kainalot 13 €

Huulikarvat ja leuan alue 9 €

Käsivarret 13 €

Sokerointi

Sokerointi on tehokas ja tarkka karvanpoistomenetelmä, jossa jopa lyhimmät karvat irtoavat juurineen. Hellävaraisuutensa vuoksi sokerointi on erityisesti herkkäihoisten suosima karvanpoistomenetelmä. Nykyaikaiset ennen ja jälkeen käsittelyn käytettävät hoitotuotteet rauhoittavat ja suojaavat ihoa. Sokeroitu iho voi pysyä sileänä jopa neljä viikkoa.

Sääret 15 €

Sääret + reidet 25 €

Bikiniraja 13 €

Kainalot 13 €

Huulikarvat ja leuan alue 9 €

Käsivarret 13 €

Vartalolle

Niskan + selän hieronta 45min 13 €

Koko vartalon rentoutushieronta 1h 15min 21 €

Aromaterapiahieronta koko vartalolle 1h 30min 21 €

Aromaattisten öljyjen avulla yksilöllisesti toteutettava hierontakäsittely koko vartalolle rentouttaa ja poistaa lihasjännityksiä. Hieronnassa keskitytään pinnallisten lihasten anatomisesti oikeanlaiseen käsittelyyn.

Kuumakivihieronta koko vartalolle 1h 21 €

Lämmittävä ja kudoksia syvältä hoitava, kuumilla basalttikivillä tehtävä hieronta rentouttaa kokonaisvaltaisesti, toimii kipuja ja stressiä lievittävästi sekä vilkastuttaa aineenvaihduntaa.

Intialainen päähieronta 45min 13 €

Selän ihonpuhdistus 25 €

Selän ihonpuhdistus perinteisellä mekaanisella menetelmällä. Puhdistuksen täydentää rauhoittava naamio.

Vartalon kuivaharjaus tai kuorinta ja vartalovoide 17 €

Vartalon kuivaharjaus tai kuorinta poistaa iholta kuollutta pintasolukkoa, vilkastuttaa ihon aineenvaihduntaa ja heleyttää ihon sävyä. Käsittelyn jälkeen myös vartalon hoitotuotteet imeytyvät paremmin. Tämä hoito on hyvä pohja myös ennen aurinkolomaa tai itseruskettavien tuotteiden käyttöä.

Vartalon kuivaharjaus tai kuorinta, hieronta ja vartalonaamio 30 €

Ultraäänihoito vartalolle 30 €

Monipuolinen hoitomuoto nestekertymien poistoon, kosmeettisen selluliitin hoitamiseen ja vartalon muokkaamiseen. Ultraäänihoito vilkastuttaa aineenvaihduntaa, lisää ihon kimmoisuutta, pienentää raskausarpia ja poistaa appelsiini-ihoa. Hoito sopii erityisesti paksuille kudosalueille kuten reisille ja pakaroille. Ultraäänihoito on myös rentouttava ja hemmotteleva kokemus.

Lipokavitaatio 50 €

Tehokas hoitomuoto kosmeettiseen selluliittiin. Lipokavitaatiokäsittely tehdään paikallisesti halutulle kehon osalle kuten, vatsaan, kylkiin, reisiin pakaroihin tai olkavarsiin. Tuloksia voi nähdä jo ensimmäisen käsittelyn jälkeen. Lipokavitaatio hajottaa rasvasoluja, joiden ainesosat poistuvat maksan kautta, parantaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa kudoksissa ja lisää ihon kimmoisuutta. Miellyttävä ja kivuton hoito esimerkiksi painonhallinnan tueksi.

RF-hoito vartalolle 45 €

Kylpylähoidot

Spa-vartalohoito 20 €

Tässä hoidossa on valittavissasi mm. höyrysaunakäsittely, johon voidaan yhdistää aromaterapia, infrapunasauna, vichy-suihku, täryhieronta ja väriterapia. Hoidon aikana voit kuunnella musiikkia tai nauttia hiljaisuudesta. Spa-vartalolahoito on kokonaisvaltainen hyvinvointikokemus vähentämään stressiä, auttamaan painonhallinnassa, virkistämään ja rentouttamaan sekä poistamaan jännityksiä kehosta ja mielestä

Porekylpy + koko vartalon hieronta 2h 30min 25 €

Porekylpy + vartalovoiteen levitys 30min 15 €