Kauneushoitola Wellness
Hinnasto

Ajanvaraus p. 044 706 1130

Hinnastoa päivitetään…..

Kasvohoidot

Peruskasvohoito

Kasvojen raikastus ihon tarpeiden mukaan. Alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, tarvittaessa mekaaninen puhdistus, hieronta, naamio ja kevyt suojaava ehostus.

Ihonpuhdistus (ei sisällä hierontaa)

Kasvojen peruspuhdistus. Alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, mekaaninen puhdistus ja naamio.

Erikoiskasvohoidot

Timanttihionta

Timanttinen kirkastus ihon tarpeiden mukaan tehden ihosta samettisen pehmeän. Timanttihiontaan voidaan yhdistää mekaaninen puhdistus ja hieronta. Hoidon päätteeksi sopii  kevyt suojaava ehostus.

Timanttihionta erikoisnaamiolla

Ultraäänihoito

Syvävaikutteinen puhdistus ja tehohoito ihollesi. Sopii hyvin myös herkälle iholle. Ultraäänihoitoon voidaan yhdistää mekaninen puhdistus ja hieronta. Hoidon päätteeksi sopii kevyt suojaava ehostus.

Ultraäänihoito erikoisnaamiolla

Kasvohoito erikoishoitotuotteilla

Tuotteilla tehtävät räätälöidyt kasvohoidot juuri ihosi tarpeiden mukaan. Tarvitsee ihosi sitten kosteutusta tai kiinteytystä, nämä erikoishoitotuotteet hoitavat tehokkaasti tehden ihostasi kuulaan ja hyväkuntoisen.

RF-hoito erikoisnaamiolla

Tehokas ihon kiinteyttäjä ja kirkastaja. Hoidossa nostetaan ihon omaa lämpötilaa radiofrekvenssilaitteella, saaden aikaiseksi upeita tuloksia jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Lopuksi iholle levitetään hemmotteleva erikoisnaamio.

Ripset & kulmat & ehostus

Ehostus

Ripsien + kulmien kestovärjäys (sis. kulmien siistimisen)

Ripsien kestovärjäys

Kulmien kestovärjäys (sis. kulmien siistimisen)

Kulmien siistiminen/muotoilu

Kulmien muotoilu vahalla tai sokerilla

Ripsien kestotaivutus (sis. ripsien värjäyksen)

Käsille

Käsien hoito

Käsien ihon hoito, kynsien ja kynsinauhojenhoito, hieronta ja lakkaus.

Käsien spa-hoito

Hemmotteleva käsien hoito, johon sisältyy käsien kuorinta, naamio sekä kynsien ja kynsinauhojen hoito, hieronta ja lakkaus.

Parafiinikäsittely käsille muun hoidon yhteydessä

Kestolakkaus käsien kynsille

Moderni kestolakkaus, jolla saa lakatut kynnet pidemmäksi aikaa.

Käsihoidon yhteydessä kestolakkaus

Jaloille

Jalkojen hoito

Hoito aloitetaan lämpimällä kylvyllä, jonka jälkeen hoidetaan kynnet, kynsinauhat ja iho. Paksuuntuneet kynnet ohennetaan tarpeen mukaan, mahdolliset kovettumat ja känsät poistetaan. Rentouttava jalkojen hieronta viimeistelee hoidon.

Jalkojen spa-hoito

Kokonaisvaltainen hoito toteutetaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Lämpimän jalkakylvyn jälkeen käsitellään kynnet, kynsinauhat ja iho. Mahdolliset kovettumat ja känsät poistetaan sekä paksuuntuneet kynnet ohennetaan. Jalat kuoritaan ja niille levitetään virkistävä ja turvotusta laskeva jalkanaamio. Rentouttava jalkojen hieronta viimeistelee hoidon.

Kestolakkaus varpaankynsille

Jalkahoiton yhteydessä kestolakkaus

Karvanpoistot

Vahaus

Vahaus on perinteinen ja tehokas karvanpoisto menetelmä, jossa karvat irtoavat juurineen. Nykyaikaiset ennen ja jälkeen käsittelyn käytettävät hoitotuotteet rauhoittavat ja suojaavat ihoa. Vahauksen tuloksena iho voi pysyä sileänä jopa neljä viikkoa. Säännöllinen ihon kuorinta tai kuivaharjaus sekä kosteusvoiteen käyttö ehkäisevät sisään kasvavien karvojen muodostumista.

Sääret

Sääret + reidet

Bikiniraja

Kainalot

Huulikarvat ja leuan alue

Käsivarret

Sokerointi

Sokerointi on tehokas ja tarkka karvanpoistomenetelmä, jossa jopa lyhimmät karvat irtoavat juurineen. Hellävaraisuutensa vuoksi sokerointi on erityisesti herkkäihoisten suosima karvanpoistomenetelmä. Nykyaikaiset ennen ja jälkeen käsittelyn käytettävät hoitotuotteet rauhoittavat ja suojaavat ihoa. Sokeroitu iho voi pysyä sileänä jopa neljä viikkoa.

Sääret

Sääret + reidet

Bikiniraja

Kainalot

Huulikarvat ja leuan alue

Käsivarret

Vartalolle

Niskan + selän hieronta 45min

Koko vartalon rentoutushieronta 1h 15min

Aromaterapiahieronta koko vartalolle 1h 30min

Aromaattisten öljyjen avulla yksilöllisesti toteutettava hierontakäsittely koko vartalolle rentouttaa ja poistaa lihasjännityksiä. Hieronnassa keskitytään pinnallisten lihasten anatomisesti oikeanlaiseen käsittelyyn.

Kuumakivihieronta koko vartalolle 1h

Lämmittävä ja kudoksia syvältä hoitava, kuumilla basalttikivillä tehtävä hieronta rentouttaa kokonaisvaltaisesti, toimii kipuja ja stressiä lievittävästi sekä vilkastuttaa aineenvaihduntaa.

Intialainen päähieronta 45min

Selän ihonpuhdistus

Selän ihonpuhdistus perinteisellä mekaanisella menetelmällä. Puhdistuksen täydentää rauhoittava naamio.

Vartalon kuivaharjaus tai kuorinta ja vartalovoide

Vartalon kuivaharjaus tai kuorinta poistaa iholta kuollutta pintasolukkoa, vilkastuttaa ihon aineenvaihduntaa ja heleyttää ihon sävyä. Käsittelyn jälkeen myös vartalon hoitotuotteet imeytyvät paremmin. Tämä hoito on hyvä pohja myös ennen aurinkolomaa tai itseruskettavien tuotteiden käyttöä.

Vartalon kuivaharjaus tai kuorinta, hieronta ja vartalonaamio

Ultraäänihoito vartalolle

Monipuolinen hoitomuoto nestekertymien poistoon, kosmeettisen selluliitin hoitamiseen ja vartalon muokkaamiseen. Ultraäänihoito vilkastuttaa aineenvaihduntaa, lisää ihon kimmoisuutta, pienentää raskausarpia ja poistaa appelsiini-ihoa. Hoito sopii erityisesti paksuille kudosalueille kuten reisille ja pakaroille. Ultraäänihoito on myös rentouttava ja hemmotteleva kokemus.

Lipokavitaatio

Tehokas hoitomuoto kosmeettiseen selluliittiin. Lipokavitaatiokäsittely tehdään paikallisesti halutulle kehon osalle kuten, vatsaan, kylkiin, reisiin pakaroihin tai olkavarsiin. Tuloksia voi nähdä jo ensimmäisen käsittelyn jälkeen. Lipokavitaatio hajottaa rasvasoluja, joiden ainesosat poistuvat maksan kautta, parantaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa kudoksissa ja lisää ihon kimmoisuutta. Miellyttävä ja kivuton hoito esimerkiksi painonhallinnan tueksi.

RF-hoito vartalolle

Kylpylähoidot

Spa-vartalohoito

Tässä hoidossa on valittavissasi mm. höyrysaunakäsittely, johon voidaan yhdistää aromaterapia, infrapunasauna, vichy-suihku, täryhieronta ja väriterapia. Hoidon aikana voit kuunnella musiikkia tai nauttia hiljaisuudesta. Spa-vartalolahoito on kokonaisvaltainen hyvinvointikokemus vähentämään stressiä, auttamaan painonhallinnassa, virkistämään ja rentouttamaan sekä poistamaan jännityksiä kehosta ja mielestä

Porekylpy + koko vartalon hieronta 2h 30min

Porekylpy + vartalovoiteen levitys 30min