Kauneushoitola Wellness
Hinnasto

Ajanvaraus p. 044 706 1130

Kasvoille

Kasvohoidot

Peruskasvohoito 38 €

Kasvojen raikastus ihon tarpeiden mukaan. Alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, tarvittaessa mekaaninen puhdistus, hieronta, naamio ja kevyt suojaava ehostus.

Ihonpuhdistus 30 € (ei sisällä hierontaa)

Kasvojen peruspuhdistus. Alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, mekaaninen puhdistus ja naamio.

Erikoiskasvohoidot

Timanttihionta 45 €

Timanttinen kirkastus ihon tarpeiden mukaan tehden ihosta samettisen pehmeän. Timanttihiontaan voidaan yhdistää mekaaninen puhdistus ja hieronta. Hoidon päätteeksi sopii  kevyt suojaava ehostus.

Timanttihionta erikoisnaamiolla 50 €

Ultraäänihoito 45 €

Syvävaikutteinen puhdistus ja tehohoito ihollesi. Sopii hyvin myös herkälle iholle. Ultraäänihoitoon voidaan yhdistää mekaninen puhdistus ja hieronta. Hoidon päätteeksi sopii kevyt suojaava ehostus.

Ultraäänihoito erikoisnaamiolla 50 €

Kasvohoito erikoishoitotuotteilla 48 €

Tuotteilla tehtävät räätälöidyt kasvohoidot juuri ihosi tarpeiden mukaan. Tarvitsee ihosi sitten kosteutusta tai kiinteytystä, nämä erikoishoitotuotteet hoitavat tehokkaasti tehden ihostasi kuulaan ja hyväkuntoisen.

RF-hoito erikoisnaamiolla 50 €

Tehokas ihon kiinteyttäjä ja kirkastaja. Hoidossa nostetaan ihon omaa lämpötilaa radiofrekvenssilaitteella, saaden aikaiseksi upeita tuloksia jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Lopuksi iholle levitetään hemmotteleva erikoisnaamio.

Ripset & kulmat & ehostus

Ehostus 15 €

Ripsien + kulmien kestovärjäys (sis. kulmien siistimisen) 15 €

Ripsien kestovärjäys 10 €

Kulmien kestovärjäys (sis. kulmien siistimisen) 10 €

Kulmien siistiminen/muotoilu  5 €

Kulmien muotoilu vahalla tai sokerilla 10 €

Ripsien kestotaivutus (sis. ripsien värjäyksen)  35 €

Käsille

Käsien hoito 15 €

Käsien ihon hoito, kynsien ja kynsinauhojenhoito, hieronta ja lakkaus.

Käsien spa-hoito 20 €

Hemmotteleva käsien hoito, johon sisältyy käsien kuorinta, naamio sekä kynsien ja kynsinauhojen hoito, hieronta ja lakkaus.

Parafiinikäsittely käsille muun hoidon yhteydessä +5€

Geelilakkaus käsien kynsille 25 €

Moderni geelilakkaus, jolla saa lakatut kynnet pidemmäksi aikaa.

Käsihoidon yhteydessä geelilakkaus +20 €

Jaloille

Jalkojen hoito 27 €

Hoito aloitetaan lämpimällä kylvyllä, jonka jälkeen hoidetaan kynnet, kynsinauhat ja iho. Paksuuntuneet kynnet ohennetaan tarpeen mukaan, mahdolliset kovettumat ja känsät poistetaan. Rentouttava jalkojen hieronta viimeistelee hoidon.

Jalkojen spa-hoito 35 €

Kokonaisvaltainen hoito toteutetaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Lämpimän jalkakylvyn jälkeen käsitellään kynnet, kynsinauhat ja iho. Mahdolliset kovettumat ja känsät poistetaan sekä paksuuntuneet kynnet ohennetaan. Jalat kuoritaan ja niille levitetään virkistävä ja turvotusta laskeva jalkanaamio. Rentouttava jalkojen hieronta viimeistelee hoidon.

Geelilakkaus  varpaankynsille 25 €

Jalkahoiton yhteydessä geelilakkaus +15€

Karvanpoistot

Vahaus

Vahaus on perinteinen ja tehokas karvanpoistomenetelmä, jossa karvat irtoavat juurineen. Nykyaikaiset ennen ja jälkeen käsittelyn käytettävät hoitotuotteet rauhoittavat ja suojaavat ihoa. Vahauksen tuloksena iho voi pysyä sileänä jopa neljä viikkoa. Säännöllinen ihon kuorinta tai kuivaharjaus sekä kosteusvoiteen käyttö ehkäisevät sisään kasvavien karvojen muodostumista.

Sääret 15 €

Sääret + reidet 28 €

Bikiniraja 10 €

Kainalot 10 €

Huulikarvat ja leuan alue 10 €

Käsivarret 15 €

Sokerointi

Sokerointi on tehokas ja tarkka karvanpoistomenetelmä, jossa jopa lyhimmät karvat irtoavat juurineen. Hellävaraisuutensa vuoksi sokerointi on erityisesti herkkäihoisten suosima karvanpoistomenetelmä. Nykyaikaiset ennen ja jälkeen käsittelyn käytettävät hoitotuotteet rauhoittavat ja suojaavat ihoa. Sokeroitu iho voi pysyä sileänä jopa neljä viikkoa.

Sääret 20 €

Sääret + reidet 38 €

Bikiniraja  15 €

Kainalot 15 €

Huulikarvat ja leuan alue 10 €

Käsivarret 20 €

Vartalolle

Niskan + selän hieronta 45min 15 €

Koko vartalon rentoutushieronta 1h 15min 25 €

Aromaterapiahieronta koko vartalolle 1h 30min 25 €

Aromaattisten öljyjen avulla yksilöllisesti toteutettava hierontakäsittely koko vartalolle rentouttaa ja poistaa lihasjännityksiä. Hieronnassa keskitytään pinnallisten lihasten anatomisesti oikeanlaiseen käsittelyyn.

Kuumakivihieronta koko vartalolle 1h 25 €

Lämmittävä ja kudoksia syvältä hoitava, kuumilla basalttikivillä tehtävä hieronta rentouttaa kokonaisvaltaisesti, toimii kipuja ja stressiä lievittävästi sekä vilkastuttaa aineenvaihduntaa.

Intialainen päähieronta 45min 15€

Selän ihonpuhdistus 30 €

Selän ihonpuhdistus perinteisellä mekaanisella menetelmällä. Puhdistuksen täydentää rauhoittava naamio.

Vartalon kuivaharjaus tai kuorinta ja vartalovoide 20 €

Vartalon kuivaharjaus tai kuorinta poistaa iholta kuollutta pintasolukkoa, vilkastuttaa ihon aineenvaihduntaa ja heleyttää ihon sävyä. Käsittelyn jälkeen myös vartalon hoitotuotteet imeytyvät paremmin. Tämä hoito on hyvä pohja myös ennen aurinkolomaa tai itseruskettavien tuotteiden käyttöä.

Vartalon kuivaharjaus tai kuorinta, hieronta ja vartalonaamio 30 €

Ultraäänihoito vartalolle 35 €

Monipuolinen hoitomuoto nestekertymien poistoon, kosmeettisen selluliitin hoitamiseen ja vartalon muokkaamiseen. Ultraäänihoito vilkastuttaa aineenvaihduntaa, lisää ihon kimmoisuutta, pienentää raskausarpia ja poistaa appelsiini-ihoa. Hoito sopii erityisesti paksuille kudosalueille kuten reisille ja pakaroille. Ultraäänihoito on myös rentouttava ja hemmotteleva kokemus.

Lipokavitaatio 55 €

Tehokas hoitomuoto kosmeettiseen selluliittiin. Lipokavitaatiokäsittely tehdään paikallisesti halutulle kehon osalle kuten, vatsaan, kylkiin, reisiin pakaroihin tai olkavarsiin. Tuloksia voi nähdä jo ensimmäisen käsittelyn jälkeen. Lipokavitaatio hajottaa rasvasoluja, joiden ainesosat poistuvat maksan kautta, parantaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa kudoksissa ja lisää ihon kimmoisuutta. Miellyttävä ja kivuton hoito esimerkiksi painonhallinnan tueksi.

RF-hoito vartalolle 50 €

 

Kylpylähoidot

Spa-vartalohoito 20 €

Tässä hoidossa on valittavissasi mm. höyrysaunakäsittely, johon voidaan yhdistää aromaterapia, infrapunasauna, vichy-suihku, täryhieronta ja väriterapia. Hoidon aikana voit kuunnella musiikkia tai nauttia hiljaisuudesta. Spa-vartalolahoito on kokonaisvaltainen hyvinvointikokemus vähentämään stressiä, auttamaan painonhallinnassa, virkistämään ja rentouttamaan sekä poistamaan jännityksiä kehosta ja mielestä

Porekylpy + koko vartalon hieronta 2h 30min 30 €

Porekylpy + vartalovoiteen levitys 30min 18 €