Monipuolinen yhteistyöverkosto on yritykselle rikkaus

Valkeakosken Kiinteistöpalvelu Oy ja VAAO ovat olleet yhteystyössä jo kuuden vuoden ajan. Yrityksessä on ollut työssäoppijoita useammalta alalta, ja myös muunlaista yhteistyötä on tehty. Näin kevään kynnyksellä kiinteistöpalvelun on hyvä aloittaa valmistautuminen kesän töihin.

VAAOn aikuisopiskelijat kiinteistöhuoltopuolelta opiskelevat parhaillaan pienkonekorjaaja-opintoja. Ja mikä olisikaan parempi oppimisympäristö kuin alan yritys? Päältäajettavat ruohonleikkurit kaipasivat huoltoa ja opiskelijat viettivätkin kaksi päivää niiden parissa.

”Meillä oli aluksi muutama teoriapäivä, jonka jälkeen oli hyvä päästä oppimaan asioita käytännössä”, toteaa kouluttaja Heikki Seppänen. ”Koneet ovat käytännössä niin erilaisia keskenään, että teoriaa on tärkeää päästä testaamaan ja oppimaan sitä kautta”.

Valkeakosken Kiinteistöpalvelujen toimitusjohtaja Risto Kuparinen kertoo yrityksen monipuolisesta yhteistyöverkostosta. Yritys tarjoaa laaja-alaisia palveluita: kiinteistöhuollon lisäksi myös esimerkiksi huoneistoremontit ja vanhuspuolen palvelut kuuluvat tarjontaan. ”Haluamme tarjota apua mahdollisimman laajasti”, Risto Kuparinen kiteyttää liiketoimintamallin ytimen.

Kesään valmistaudutaan jo vauhdilla. Opiskelijat huolsivat ja korjasivat päältäajettavat ruohonleikkurit.

Kesään valmistaudutaan jo vauhdilla. Opiskelijat huolsivat ja korjasivat päältäajettavat ruohonleikkurit.

Heikki Seppänen ja Risto Kuparinen.

Heikki Seppänen ja Risto Kuparinen.