VAAO

14.3.2019

Amiksesta kuuluu hyvää!

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Kuvassa henkilö selaa hymyillen tablettia. Tabletista nousee ylöspäin valkoisia pylväskaavioita.

Ammatillinen koulutus on suora tie työelämään. Oletko miettinyt hakeutumista opiskelemaan? Voit olla tilanteessa, jossa ammatillinen osaamisesi kaipaa vahvistamista tai harkitset vaihtaa työpaikkaa kokonaan toiselle alalle. Ehkä ammattiin opiskelu on jäänyt jostain syystä kesken ja haluat suorittaa nyt keskeytyneet opinnot päätökseen. Henkilökohtaista opiskelusuunnitelmaa laadittaessa huomioidaan jo aiemmin opiskelun ja työkokemuksen kautta hankkimasi osaaminen.

Jatkuvan haun koulutustarjonnasta löydät itsellesi sopivan koulutuksen ja tavan opiskella. Perustutkinto sopii esimerkiksi peruskoulusta tai lukiosta valmistuneille, joilla ei ole aiempaa ammatillista tutkintoa tai osaamista. Ammatillisessa perustutkinnossa hankit tietyn alan laajan ammattiosaamisen sekä osoitat alalla työskentelyyn tarvittavat tiedot ja taidot. Tutkinnon voi suorittaa joko ammatillisena peruskoulutuksena oppilaitoksessa tai oppisopimuskoulutuksena.

Perustutkinnon suoritettuasi sinulla on mahdollisuus jatkaa ammatti- ja erikoisammattitutkintoihin ja/tai täydentää osaamistasi lyhytkestoisilla koulutuksilla. Sen lisäksi, että ammatillinen tutkinto on nopea tie työelämään, se antaa myös jatko-opintokelpoisuuden korkeakouluopintoihin. Ammatillisen koulutuksen väylää edeten saat teoreettisen osaamisen lisäksi myös vahvan käytännön osaamisen alalle.

Koulutustarjontaan>>

Saatat kiinnostua myös näistä

Lue kaikki artikkelit

Valkeakosken ammattiopisto, VAAO. Henkilö hyppää innoissaan ja huutaa kiitos! Hänellä on päällään keltainen t-paita, siniset farkut ja valkoiset kengät.

VAAO

VAAO kiinnosti yhteishaussa!

Lue artikkeli
Valkeakosken ammattiopisto, hymyilevä kasvokuva naishenkilöstä.

VAAO

Kirsti Sand – vuoden 2021 VAAOlainen!

Lue artikkeli
Valkeakosken ammattiopisto, VAAO, vuoden 2022 VAAOlaisiksi valitut Anu Halttunen ja Mikko Siirilä seisovat portaikossa kukkapaketit kädessä ja hymyilevät kameraan.

VAAO

Vuoden VAAOlaiset Anu Halttunen ja Mikko Siirilä

Lue artikkeli

Tilaa VAAOn uutiskirje

Lähetämme viestejä maltillisesti. Emme luovuta sähköpostiosoitteita ulkopuolisille.

Heräsikö jotain kysyttävää?

Autamme mielellämme.

Katso yhteystiedot

Siirry takaisin sivun alkuun