Aikuiskoulutushaku:


Sihteerin ammattitutkinto, terveydenhuollon sihteeri

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu henkilölle, jolla on merkonomin tutkinto tai muu kaupallisen alan tai lähihoitajakoulutus tai jolla on työkokemusta sihteerin tai assistentin tehtävissä ja halua päivittää osaamista.

Tavoite

Valmistavan koulutuksen Sihteerinä toimiminen -osa sisältää mm. monipuolista toimisto-ohjelmien hallintaa, asiakirjojen tuottamista, kokouksissa ja neuvotteluissa toimimista sekä tilausten ja hankintojen tekemistä.

Valmistavan koulutuksen Terveydenhuollon sihteerinä toiminen-osa on suunnattu lähinnä terveysalan toimistotehtäviin, opiskelija perehtyy terveysalan erityispiirteisiin, lääketieteelliseen ammattisanastoon, anatomian – ja fysiologian perusteisiin, yleisempiin tutkimustoimenpiteisiin sekä tavallisimpiin laboratorio- ja röntgentutkimuksiin. Tavoitteena on, että koulutuksen suorittaja pystyy työskentelemään esim. sihteerinä terveydenhuollon organisaatiossa.

Linkki tutkinnon perusteisiin

Opetusjärjestelyt

Koulutus toteutetaan opiskelijan henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti monimuotokoulutuksena. Monimuotokoulutus tarkoittaa lähi-, etä- ja verkko-opetusta, ohjattuja harjoituksia, itsenäistä työskentelyä sekä työssäoppimista. Koulutus toteutetaan siten, että lähiopetusta on 3 pv/vko (ma-ke) ja etäopetusta 1 pv/vko (to). Työssäoppiminen tapahtuu työpaikan työaikoja noudattaen. Opiskelu vaatii oma-aloitteisuutta ja itseohjautuvuutta. Jos tutkinnon suorittajalla on jo tutkintoon vaadittava osaaminen, hänet voidaan ohjata suoraan tutkintotilaisuuksiin.

Toteutus/sisältö

  • Sihteerinä toimiminen
  • Terveydenhuollon sihteerinä toimiminen

Opiskelupaikkoja

18

Hinta

Tutkintomaksu 58 € ja opiskelumaksu 410 €/ koko tutkinto,
200 € /tutkinnon osa. Opiskelumaksusta maksetaan puolet ennen koulutuksen alkua. Opiskelumaksua ei palauteta tai hyvitetä, mikäli koulutus keskeytyy.

Hakuaika

Ei tällä hetkellä hakua avoinna.

Koulutuksen kesto

Noin 1 vuosi

Koulutusmuoto

Oppisopimuskoulutus /omaehtoinen koulutus

Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuskoulutuksena, jolloin koulutus on opiskelijalle tutkintomaksua lukuun ottamatta maksutonta. Opiskelijalla tulee olla koulutuksen aikana soveltuva alan työpaikka ja työnantaja, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus. Oppisopimusasioissa ota yhteyttä oman alueesi oppisopimustoimistoon tai -keskukseen.

Opiskelumuoto

Päivä/monimuotokoulutus

Koulutuspaikka

Valkeakosken ammatti- ja aikuisopisto, Väinölä-rakennus, Vanhankyläntie 2, 37630 Valkeakoski

Ei auki olevaa hakua tällä hetkellä

Menossa olevat koulutukset

3.4.2017 – 27.4.2018
14.3.2016 – 28.4.2017

Lisätietoa

kouluttaja Mervi Pulkkinen
puh. 044 706 1246
mervi.pulkkinen(at)vaao.fi

Koulutusneuvonta (03) 574 2314

Print Friendly
JaaShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

VIISI hyvää syytä opiskella VAAOssa

Tulokset

Vuonna 2016 tehdyssä vertailussa VAAO oli sarjassaan, suuret monialaiset oppilaitokset, Pirkanmaan paras ja koko maan 13. paras!!

Ilmapiiri

VAAO sykkii elämää, innostusta ja tekemisen tahtoa.

Kaikki lähellä

Kaverit, kaupungit, koulut, opinnot ja muu keskeinen.

Tuntuma työelämään

Hyvät verkostot työelämään luodaan jo opiskeluaikana. VAAOn kautta löydät hyvät työssäoppimispaikat ja työpaikoilla näet alan uusimmat kuviot.

Hyvät tilat

Ajanmukaisissa oppimisympäristöissä ja aidoissa työtilanteissa opiskelu sujuu.