Aikuiskoulutushaku:


Liiketalouden perustutkinto, merkonomi, asiakaspalvelun ja myynnin tai talous- ja toimistopalvelujen osaamisala

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu asiakaspalvelun ja myynnin tai talous- ja toimistopalvelujen töistä kiinnostuneille, motivoituneille ja alalle soveltuville henkilöille.

Tavoite

Liiketalouden perustutkinnon (merkonomi) suorittaminen antaa valmiudet työskennellä valitun osaamisalan mukaan kaupan ja hallinnon tehtävissä. Asiakaspalvelun ja myynnin osaamisalan suorittanut toimii asiakaspalvelun, myynnin ja markkinointiviestinnän tehtävissä. Hän sijoittuu työelämässä esimerkiksi myyjän, somistajan, tuoteryhmävastaavan tai tuote-edustajan työtehtäviin. Talous- ja toimistopalvelujen osaamisalan suorittanut toimii toimistopalvelujen tehtävissä palvellen sisäisiä ja ulkoisia asiakkaita erilaisissa toimistotehtävissä. Hän sijoittuu työelämässä esimerkiksi kirjanpitäjän, reskontranhoitajan, toimistoassistentin/-sihteerin, palkanlaskijan tai palkka-assistentin työtehtäviin.

Asiakaspalvelun ja myynnin osaamisalan valmistava koulutus painottuu visuaaliseen myyntityöhön.

Linkki tutkinnon perusteisiin

Opetusjärjestelyt

Koulutus toteutetaan opiskelijan henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti monimuotokoulutuksena. Monimuotokoulutus tarkoittaa lähi-, etä- ja verkko-opetusta, ohjattuja harjoituksia, projektityöskentelyä, itsenäistä työskentelyä sekä työssäoppimista. Koulutuksen lähtökohtana ovat todellisen työelämän tarpeet. Opiskelu vaatii oma-aloitteisuutta ja itseohjautuvuutta.  Lähiopetus järjestetään päivisin ja lähipäiviä on koulutuksen alussa noin 3 pv/vko. Työssäoppiminen tapahtuu työpaikan normaalina työaikana. Jos tutkinnon suorittajalla on jo tutkintoon vaadittava osaaminen, hänet voidaan ohjata suoraan tutkintotilaisuuksiin.

Toteutus/sisältö

Kaikille pakollinen tutkinnon osa:

  • Asiakaspalvelu

Lisäksi Talous- ja toimistopalvelujen osaamisalalla, koko tutkinnon suorittavilla, on pakollisena tutkinnon osana myös Talouspalvelut.

Muut tutkinnon osat valitaan henkilökohtaisesti ja merkitään henkilökohtaistamissuunnitelmaan. Koko tutkinto muodostuu suoritettujen valintojen mukaan 5 – 6 tutkinnon osasta. Näyttötutkinto tai näyttötutkinnon osat suoritetaan työpaikoilla oikeissa työtehtävissä.

Opiskelupaikkoja

18

Hinta

Tutkintomaksu 58 €. Omaehtoisilta opiskelijoilta lisäksi opiskelutarvikemaksu 60 €.

Hakuaika

Jos sinulla on aiemmin suoritettuja tutkinnon osia tai aiemmin suoritettu merkonomikoulutus, kysy mahdollisuutta opiskella osaamisalaopinnot.

Koulutuksen kesto

Noin 1-2 vuotta

Koulutusmuoto

Omaehtoinen koulutus

Opiskelumuoto

Päivä/monimuotokoulutus

Koulutuspaikka

Valkeakosken ammatti- ja aikuisopisto, Vanhankyläntie 2, 37630 Valkeakoski

Ei auki olevaa hakua tällä hetkellä

Menossa olevat koulutukset

12.9.2016 – 1.6.2018

Lisätietoa

kouluttaja Sanna Toijala
puh. 044 706 1235
sanna.toijala(at)vaao.fi

Koulutusneuvonta (03) 574 2314

Print Friendly
JaaShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn

VIISI hyvää syytä opiskella VAAOssa

Tulokset

Vuonna 2016 tehdyssä vertailussa VAAO oli sarjassaan, suuret monialaiset oppilaitokset, Pirkanmaan paras ja koko maan 13. paras!!

Ilmapiiri

VAAO sykkii elämää, innostusta ja tekemisen tahtoa.

Kaikki lähellä

Kaverit, kaupungit, koulut, opinnot ja muu keskeinen.

Tuntuma työelämään

Hyvät verkostot työelämään luodaan jo opiskeluaikana. VAAOn kautta löydät hyvät työssäoppimispaikat ja työpaikoilla näet alan uusimmat kuviot.

Hyvät tilat

Ajanmukaisissa oppimisympäristöissä ja aidoissa työtilanteissa opiskelu sujuu.