Ateriapalvelut

Opiskelijoilla on mahdollisuus syödä lounas koulupäivinä opiskelija-ravintolassa ma-pe klo 10:30-11:45 välisenä aikana. Omaehtoisille perustutkinto-opiskelijoille ruokailu on maksutonta ja muille opiskelijoille aterian hinta on 5,00 €/kpl.

Ateriat (hinta 5,00 €/kpl) ladataan polettiavaimelle 5 – 20 kpl erissä ja maksetaan kassaan Väinölä –rakennuksen 3. krs palvelupisteessä, joka on avoinna ma-pe klo 9:00–11:45.  Avainpoletin pantti on 10 €. Kun opiskelija palauttaa ehjän/toimivan poletin kassanhoitajalle, pantti 10 € palautetaan hänen pankkitililleen. Poletille ladatuista käyttämättömistä aterioista ei palauteta maksuja.

Kasvissyöjän tulee joko ilmoittaa keittiölle että sitoutuu noudattamaan kasvisruokavaliota tai vaihtoehtoisesti hän voi koota linjastosta itselleen sopivia vaihtoehtoja. Päivittäin on tarjolla lämpimiä kasviksia, salaattia, riisiä/makaronia/perunoita (poikkeuksena keittolounaat) sekä leipää maitoa ja levitteitä, jotka ovat vapaasti otettavissa.

Erityisruokavaliota käyttävien tulee toimittaa keittiölle etukäteen lääkärintodistus ja selvitys päivistä, jolloin ruokailee. Mahdollisista poissaoloista tulee myös ilmoittaa.

VAAO Cafe

VAAO Cafe palvelee  päivittäin Väinölän-rakennuksen 2. kerroksen aulassa. Kahviosta voi ostaa kahvia, teetä ja virvoitusjuomia sekä pientä suolaista ja makeaa. Kysy myös myytävänä olevia salaatteja ja lämpimiä ruokia!

VAAO Cafe on avoinna:
MA-TO 7.45 -14.30 ja PE 7.45 -13.15

Tervetuloa!

Print Friendly
JaaShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn