Aikuiskoulutushaku:


Alkavia koulutuksia 2017-18

Lyhytkestoista koulutusta

Elämässä eteenpäin!

Eteenpäin pyrkivä ihminen ei jumitu. Jokaisen aikuisopiskelijan tarina on erilainen, mutta tärkeintä on hankkia uusia työkaluja ammattiosaamisensa pakkiin. Kun työelämä vaatii uutta osaamista, saat sen joustavasti VAAOsta.

Aikuisena voit suorittaa töiden ohella kokonaisia tutkintoja. Opinnot sovitetaan elämänrytmisi mukaan: opiskella voit työaikana, töiden ohella ja omalla ajalla. Opinnot järjestetään monimuoto-opintoina, jossa lähiopetus ja etäopetus vuorottelevat ja osa opinnoista suoritetaan verkko-opintoina.

Aikuisopiskelussa opit paljon toisilta opiskelijoilta; opiskelukavereilta saat vinkkejä ja tukea. Kaikilla on aiemmista opinnoista ja työkokemuksista saatua osaamista, jota pystyy jakamaan kavereille. Verkostoitumalla pääset myös omalla työurallasi eteenpäin.

Opiskelu- ja opetustavat räätälöidään vahvuuksiesi ja työ- sekä perhe-elämän asettamien vaatimusten mukaisesti. Opiskeleminen on käytännönläheistä ja siinä hyödynnetään muiden opiskelijoiden asiantuntemusta ja kokemusta.

Jos haluat käytännönläheistä oppia hyvien yhteyksien ääressä, valitse VAAO.

Kysyttävää koulutuksista tai koulutukseen hakeutumisesta?

Apunasi on VAAOn koulutusneuvonnan puhelin: (03) 574 2314

VAAO Facebookissa

VAAOn oma sivu Facebookissa kertoo sinulle uusimmista koulutuksista sekä muista ajankohtaisista ammatilliseen koulutukseen liittyvistä aiheista.

Tykkää nyt!
Print Friendly
JaaShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn